DREAM IT - BELIEVE IT - WE MOVE IT

Speciaal transport, heel gewoon

Of het nu gaat om het vervoeren van één machine of de op- en overslag van een compleet machinepark, Van der Goes Europa bv heeft de kennis, ervaring en het materieel in huis voor professioneel speciaal transport van uw kostbare goederen. Een overzicht van onze diensten:

SPECIALE TRANSPORTEN

Van der Goes Europa bv is sterk in speciaal transport. Naast het transport zorgen wij voor de vergunningaanvraag, eventuele begeleidingsauto’s en een duidelijke planning. Zo wordt speciaal transport opeens heel gewoon.

COMBI TRANSPORT EN HIJSWERK

Werkzaamheden combineren betekent tijd en geld besparen. De autolaadkranen van Van der Goes Europa bv zijn ideaal voor het laden, transport en direct hijsen op de plaats van bestemming met een bereik tot wel 30m hoog/ver.

INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN

Van der Goes Europa bv heeft zich ontwikkelt tot specialist in het turnkey verhuizen van complete fabrieken en machineparken. Professioneel transport met de grootst mogelijke zorg voor uw kwetsbare en kostbare goederen.

MACHINETRANSPORTEN

Naast complete verhuizingen demonteert en transporteert Van der Goes Europa bv complete machines en zware machine onderdelen. Op de plaats van bestemming worden de machines vakkundig gelost en opnieuw opgesteld.

MONTAGE EN DEMONTAGE

Bij een (interne) verhuizing kunt u vertrouwen op onze vakkundige servicemonteurs en (hydraulisch) gereedschap voor het monteren en demonteren van uw goederen. Ook service onderhoud aan machines behoort tot de mogelijkheden.

OP- EN OVERSLAG

Van der Goes Europa bv beschikt over totaal 3.800 m2 opslagruimte aan de Bovendijk in Kwintsheul. 1.800 m2 binnen en nog eens 2.000 m2 beveiligd buitenterrein. Ook voor de op-en overslag van uw goederen is Van der Goes Europa bv een betrouwbare partner.