Contactgegevens
Menu
Topniveau speciaal transport

Speciaal transport, heel gewoon

Of het nu gaat om het vervoeren van één machine of de op- en overslag van een compleet machinepark, Van der Goes Europa bv heeft de kennis, ervaring en het materieel in huis voor professioneel speciaal transport van uw kostbare goederen. Een overzicht van onze diensten:

SPECIALE TRANSPORTEN

Wij zijn sterk in het vervoeren van uw kwetsbare goederen. Naast het transport regelen wij de vergunningen, ontheffingen, eventuele begeleidingsauto’s en een duidelijke planning. Zo wordt speciaal transport opeens heel gewoon.

INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN

Van der Goes Europa BV is uw specialist in het turnkey verhuizen van complete fabrieken en machineparken. Professioneel transport met de grootst mogelijke zorg voor uw kostbare goederen.

COMBI TRANSPORT EN HIJSWERK

Werkzaamheden combineren betekent tijd en geld besparen. De autolaadkranen van Van der Goes Europa bv zijn ideaal voor het laden, transport en direct hijsen op de plaats van bestemming met een bereik tot wel 30m hoog/ver.

MONTAGE EN DEMONTAGE

Bij een (interne) verhuizing kunt u vertrouwen op onze vakkundige servicemonteurs en (hydraulisch) gereedschap voor het monteren en demonteren van uw goederen. Ook service en onderhoud aan machines behoort tot de mogelijkheden.

MACHINETRANSPORTEN

Naast verhuizingen demonteert en transporteert Van der Goes Europa BV complete machines en zware machineonderdelen. Op de plaats van bestemming worden de machines vakkundig gelost en opnieuw opgesteld.

OP- EN OVERSLAG

Van der Goes Europa bv beschikt over totaal 3.800 m2 opslagruimte aan de Bovendijk in Kwintsheul. 1.800 m2 binnen en nog eens 2.000 m2 beveiligd buitenterrein. Ook voor de op-en overslag van uw goederen is Van der Goes Europa bv een betrouwbare partner.