Contactgegevens
Menu
Topniveau speciaal transport

Snel en veilig: geen tegenstrijdigheid,
maar een zekerheid.


Een veilige, verantwoorde en schone werk-omgeving  is onze basis. Van der Goes Europa BV is VCA gecertificeerd. Al onze vrachtwagens voldoen aan de milieuontlastende Euronormen en worden net als onze heftrucks jaarlijks gekeurd. 

Maar het beste materieel krijgt pas echt waarde als het slim wordt ingezet. Daarom bestaat het team van Van der Goes Europa BV uit specialisten die de mogelijkheden van het materieel door en door kennen. En doordat wij alles zelf in huis hebben, kunnen wij snel schakelen en is het mogelijk om u op korte termijn van dienst te zijn. Zowel regionaal, nationaal als internationaal, waarbij we ook de benodigde vergunningen, ontheffingen en eventuele begeleidingswagens voor u regelen. Want waar een wil is, weten wij de weg.

Efficiënt en flexibel speciaal transport; dat is waar we in uitblinken.
Omdat we alles in eigen beheer hebben. Omdat we zelf beschikken over hef- en hijsmaterieel dat de zwaarste machines kan transporteren. En daardoor flexibel kunnen zijn in onze planning. Omdat we vooruit denken. En omdat we met onze meer dan 40 jaar ervaring altijd een oplossing in huis hebben. Ook voor uw bedrijf.